10 redenen waarom je nu nog een last-minute wintersport moet boeken!

Geplaatst op: 4 april, 2017

Damn, de lente heeft even laten zien wie nu de baas is. Het kwik staat op bijna 20 graden en de winter lijkt nu dus toch echt voorbij te zijn. Als je dit seizoen niet op wintersportvakantie bent geweest dan baal je nu waarschijnlijk als een stekker, maar wees niet getreurd want het is nog niet te laat! Hier 10 redenen waarom je nu nog een last-minute wintersportvakantie moet boeken! Let’s get it!

1. Je hebt te lang al geen vreugdedans in de sneeuw gemaaktmedia-20170403

Want zoals gewoonlijk was de Nederlandse winter van 2016-17 echt 3 keer niks. Natuurlijk kun je nog een indoor skihal instappen, maar we weten allemaal dat dit ontzettend ruk is vergeleken met een zachte laag poedersneeuw in de bergen. Zo’n afdaling duurt trouwens ook maar 15 seconden ofzo. Boooooring. Na de mooiste pistes, de lekkerste sneeuw en de vetste kroegen in de bergen gezien te hebben doet die nepsneeuw je he-le-maal niets meer. Terrible! Fake!

2. Je bent het zat alle vakantiefoto’s van anderen te zien op Facebook en Instagrammedia-20170403-1

Al je wintersportvrienden die dit seizoen wel op skivakantie zijn geweest konden het natuurlijk niet laten een bucket load aan vakantiefoto’s op Facebook te posten. Iedere wintersportgerelateerde foto die op je tijdlijn voorbij ziet flitsen is direct een sucker punch in je gezicht. En je wilt geen punch in je gezicht. Je wilt sneeuw, de scherpe wind en die fijne zonnestralen in je gezicht.

3. En als je je eigen ski’s of snowboard weer in de schuur ziet staan dan is dit waarschijnlijk je reactiemedia-20170403-2

De echte wintersport diehards kennen de struggle. Iedere keer wanneer je je ski’s of snowboard weer ziet staan in je kast, garage of schuur dan doet het feit dat je dit jaar niet op wintersport bent geweest nog eens extra zeer. Ook zij hebben al te lang geen actie meer gevoeld.

4. EN waarschijnlijk heb je dit ook al geprobeerdmedia-20170403-3

What a time to be alive! Dankzij VR kun je nu ook gewoon thuis volledig in gear alsnog een paar afdalingen maken. Best vet, maar eigenlijk wil je gewoon het echte werk. Het is eigenlijk hetzelfde als alcoholvrij bier drinken. Het is bier, maar tegelijkertijd ook weer niet. Oftewel, gewoon klote dus.

5. Je verslaving aan mint snoepjes begint zijn tol te eisenmedia-20170403-4

City life problems. Je snakt echt naar zuurstof in zijn puurste vorm en 10 smintjes achterover tikken is momenteel de enige manier om dat gevoel te krijgen. Je wilt gewoon weer die scherpe wind die je alleen in de Europese Alpen kunt binnen snakken.

6. But wait! Het wintersportseizoen is nog niet voorbij!media-20170403-5

“Wait what?” Ja je leest het goed! De pistes in Frankrijk zijn nog tot eind april open dus je bent nog helemaal niet te laat. “ Ja leuk, maar het is nu fucking 20 graden buiten. Alsof er nu nog sneeuw ligt in de bergen.” Vergis je niet, want in de Alpen is het nog steeds keihard aan het sneeuwen. Don’t believe us? Hier het bewijs van afgelopen week!

7. En het is nog cheap ookmedia-20170403-6

Want waarom de volle pond betalen in de voorjaarsvakantie als je ook voor €119 euro op wintersport kan gaan? Meer hoeven we niet te zeggen!

8. Het is bovendien vet rustig op de piste!media-20170403-7

Want wat is er nou fijner dan ongestoord je eigen route te skiën/boarden. That’s right, je hoeft niet om de 5 seconden om je heen te kijken of er niet wéér een koter met mach 3 voor je neus vliegt. Oftewel, lekker relaxt muziekje opzetten en met niets of niemand rekening houden. DAT is pas freedom!

9. Wat dacht je trouwens van de tofste seizoensafsluiter van Europa: Dutchweek @ Val Thorensmedia-20170403-8

Tegenwoordig heeft bijna iedere populaire wintersportbestemming wel een dik afsluitfeest. Vorige week was het bijvoorbeeld Dutchweek in het Oostenrijkse Saalbach. De seizoensafsluiters zijn nu allemaal wel een beetje geweest, maar de tofste moet nog komen! Dutchweek @ Val Thorens, waar het allemaal begonnen is, is dit jaar van 21 t/m 29 april. Als je dus nog snel een last-minute vakantie naar Val Thorens boekt, kun je deze te gekke seizoensafsluiter nog meemaken. Wie wil er nou niet een week lang keihard feesten in de sneeuw? Dat dachten wij dus ook.

10. En onthou: met twijfelen kom je nergens!media-20170403-9

Dus waar wacht je nog op? Stop met jammeren en gun jezelf nog een paar vette runs voordat het écht te laat is. Winterseizoen 2016-17 zit er namelijk biiiiijna op.

Lang verhaal kort: het is nog niet te laat om nog een paar heerlijke runs te maken in de verse sneeuw! Dus kijk je baas of studiebegeleider even lief aan en boek nu nog je last-minute wintersportvakantie bij Husk.nl. Wij zeggen: just do it!

Share

Reactie