6 momenten waarop je écht zin krijgt in wintersport

Geplaatst op: 17 oktober, 2017

Heimwee naar de winter? Je bent niet de enige! In mei balen we dat het wintersportseizoen is afgelopen, in juli lachen we nog een keer om de gekke verhalen, maar nu is het oktober en krijgen we echt zin in sneeuw! Zin in de wintersport hebben we altijd, maar op de onderstaande 6 momenten nog nét een beetje extra…

1. Wanneer je in de kroeg je favoriete après-ski nummer hoort

“Sex met die kale” uit volle borst mee kunnen zingen zonder schaamte is bijna onmogelijk in je hometown. Stond je nou nog maar op de tafel in die te gezellige après-ski tent! Maar ook “Ik wil je, blijf bij me”, “Schnappie” of “Vrouwkes” doen je altijd terugdenken aan die fantastische wintersport. Wintersport boeken iemand?

giphy-1

2. Wanneer het ijskoud is maar het zonnetje schijnt

Je kunt ondertussen wolkjes blazen van de kou, je biertje kun je niet vastpakken zonder handschoenen maar jij zit toch mooi buiten met je zonnebril op in het winterzonnetje. Het ultieme wintersportgevoel, period.

giphy-7

3. Wanneer je tijdens de lunch wegdroomt over curryworsten

Zit je weer aan je oude vertrouwde boterham met pindakaas maar dwalen je gedachtes af naar een curryworst met friet? Niemand weet beter wat meer beloond na een ochtend intensief pistes pakken. Ja, zodra jij over curryworsten wegdroomt weet je: het is tijd voor wintersport!

Wie wordt er niet blij van curryworsten?

4. Wanneer jij aan een Anton wordt voorgesteld

Je nieuwe date of collega heet Anton. Er is maar 1 nummer dat in je op komt! En natuurlijk iedere keer die teleurstelling als je hoort dat Anton niet uit Tirol komt. Ich bin so schon… Ja, wij hebben het nummer ook gelijk in ons hoofd.

giphy-3

5. Wanneer jij op zoek gaat naar je carnavalspak en je skioutfit tegenkomt

Okee, eerste gedachte: Ah daar is ie! Tweede gedachte: Waar zou mijn broek zijn? Derde gedachte: Wanneer gaan we?!

giphy-4

6. Wanneer je uitglijdt over de eerste sneeuwvlokken

Waar je ook naartoe onderweg bent of hoe laat het ook is, als die eerste sneeuwvlokken neerdwarrelen heb jij zin in maar 1 ding!

giphy-5


HASHTAG ZININ!
Boek nu jouw ultieme wintersportvakantie naar de Franse- of Oostenrijkse Alpen bij Husk! Check het aanbod op Husk.nl.

Share

Reactie