8 stereotypes die jij ook dit jaar weer bent tegengekomen

Geplaatst op: 18 april, 2017

Van sexy skikoninginnen en kamikaze kids tot après-ski junkies: iedere skipiste heeft zijn stereotypes rondlopen. Of beter gezegd: rondglijden. Als jij dit jaar weer bent wezen sneeuwhappen, ben jij ze sowieso tegengekomen. Herken jij jezelf of iemand uit jouw snowcrew? We nemen ze even met je door.

1. De torpedokids

soon

Je kent het wel, heb je EINDELIJK het idee dat je het skiën een beetje onder de knie hebt, schiet er zo’n rotkind van een jaar of 6 als een op hol geslagen malloot voorbij! Jouw perfect gemaakte bochtjes zien er opeens toch niet meer zo indrukwekkend uit nu. Vaarwel zelfvertrouwen…

2. De après-is-belangrijker-dan-skiër

De après-is-belangrijker-dan-skiër. De echte partyanimal die na het skiën gelijk de bar in duikt en tot diep in de nacht DropShotjes en schnaps naar binnen gooit. Om vervolgens nuchter te worden op de piste in de frisse berglucht en ‘s middags weer begint met een pulletje bier op de piste. Prosit!

3. Sexy lexy skileraren

ski-leraar

Well hello! Zeg nou zelf, skilessen nemen is soms zo slecht nog niet! En ja, jij kan er dan ook niks aan doen dat je elke keer ‘per ongeluk’ tegen je instructeur opbotst. Hoogste tijd voor een privélesje! *wink wink*

4. Pistejunkies

30e9a625-bdca-48bc-8919-c18b3edc416e

Nog voor de zon op komt staan deze junkies al bepakt en bezakt klaar bij de skilift, om vervolgens de hele dag in de bergen door te brengen en de zon al skiënd achter de bergen zien zakken. Deze pistejunkies kunnen er geen genoeg van krijgen!

Tip: word reisleider bij Husk! Een seizoen lang 24/7 in de sneeuw doorbrengen en nog betaald krijgen ook. Hoe awesome is dat!? (aanmelden kan weer in het najaar)

5. De sneeuwqueens

ski-bunny-bew

Kunnen skiën? Niet zo belangrijk! Als ze er maar goed uit zien in hun supersexy en moderne wintersportoutfit. Want tja, als snow bunny moet je natuurlijk wel je reputatie hoog houden! Ons hoor je er in ieder geval zéééker niet over klagen.

6. Show off Fun Parkjunkies

Niet te verwarren met de pistejunkies. Dit zijn de echte thrillseekers die met hun laaghangende broeken achter elkaar backflips en andere tricks in de Fun Parks laten zien. Deze freestylers weten wel hoe je een showtje kan geven. Halfpipes? Geen enkel probleem!

7. Kamikaze piloten

Wat begint met “nee man, ik heb écht geen skiles nodig! Hoe moeilijk kan het zijn!?”, eindigt vaak met “Aaaaan de kaaaaaant! Aaaaaan de kaaaaaaant! Hoe moet je stoppeeeeeeeeen?”. Kamikaze piloten hebben dan ook vaak een abonnement op de ziekenboeg. Maar ach, eigenlijk wel vet. Kan je de gipsvlucht ook weer van je bucketlist afstrepen!

8. #PerfectSelfie hunters

Voor de skilift, tijdens het instappen van de skilift, in de skilift, bovenaan de skilift, op de piste bij de skilift, bovenaan de piste, na de eerste bocht… Een #PerfectSelfie hunter ziet iedere 10 seconde wel een reden om al duckfacend een foto van zichzelf te maken. Want ja, iedereen op Facebook, Instagram, Snapchat en Whatsapp moet natuurlijk wel 24/7 op de hoogte zijn van dit avontuur!


En verder kennen we natuurlijk allemaal de Ski Minions, de eindelijk-op-pad-zonder-vrouwen-types, de zon worshippers, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tot welk skitype behoor jij of waar herken jij je snowbuddies in? Laat het ons weten in de comments!
No idea waar we het over hebben, maar wel reuze benieuwd! Je kan nog steeds op wintersport. Bekijk de allerlaatste last minutes hier!

Share

Reactie

5 beginnersfouten die we allemaal maken

27 november, 2017
Comments

Op wintersport met Totally Groepsreizen

7 november, 2017
Comments

6 momenten waarop je écht zin krijgt in wintersport

17 oktober, 2017
Comments

Say Cheese

29 augustus, 2017
Comments