De beste gadgets voor in de sneeuw

Geplaatst op: 8 december, 2017

Dat je een skibril en skibroek in moet pakken weet je natuurlijk wel. Maar er zijn ook een heleboel gadgets die een extra dimensie kunnen geven aan jouw wintersport. In deze blog hebben we de wintersportgadgets geselecteerd die jij nog moet inslaan voordat je naar de sneeuw vertrekt.

 

1.     Après-skistokken

Het is nog nooit zo makkelijk en leuk geweest om tussen het skiën door even snel een schnaps te nemen. Laat die flacon maar thuis, die is toch ook veel te zwaar. Veel handiger zijn deze après-skistokken! Geniet op ieder moment op de berg van je favoriete versnapering. Vallen was nog nooit zo leuk.

apres-skistok-liggend-nieuw-1

2.     De beardski

Heeft movember niet het resultaat geleverd dat je gehoopt had? Fake it till you make it met deze ultieme winterbaard! Voor jou geen koud kinnetje deze wintersport!

beardski-003

3.     Helm met bluetooth

Die afdaling gaat het beste wanneer je naar de vetste tracks luistert. Een helm met bluetooth die je zo met je telefoon verbindt is dan ook ideaal! Je shopt deze wintersportgadget… nou ja, waar niet eigenlijk? Mocht je er eentje aanschaffen dan hebben we hier alvast een lekkere mix voor je:

4.      GogogoPro!

Het kost je even wat, maar dan maak je ook wel de vetste video’s van al je snelle afdalingen! Koop er een selfiestick bij en leg ook in de après-skibar je memorabele momenten vast. Wedden dat je daar punten mee scoort?

 

5.      De ultieme goggle

Een goggle met glazen die van kleur veranderen afhankelijk van de weersomstandigheden: nice! Maar dat is niet het enige bij de Smith I/O Recon Goggle: hij meet ook je snelheid, houdt je locatie bij en registreert je gemiddeldes! Deze goggle is onmisbaar!

6.      Yeti ijskrabber

Met de auto op wintersport, maar is de hele ruit bevroren? Ga hem te lijf met deze yeti klauw! Dat zal het ijs zeker afschrikken! “Rooaaaar!!”

yeti klauw ijskrabber

7.   Flowboard, voor na je wintersport

Wil je nog lekker kunnen nagenieten van het boarden als je vakantie afgelopen is? Ga voor een flowboard: het snowboard van de straat! In dit board worden aspecten van surfen, skaten en snowboarden gecombineerd. Check ‘m hier:

 

“Vet al die gadgets”, horen we je denken. “Maar ik heb nog niet geboekt”. Kein Problem! Een bijpassende wintersport boek je natuurlijk bij Husk! Nu tijdelijk €50 korting op alle wintersportvakanties naar Oostenrijk met de Schnitzel Weken! “Mayrhofen, Gerlos, Zell am See of Kirchberg, here I come!”

Share

Reactie