De 4 beste closing party’s waar jij bij moet zijn geweest

Geplaatst op: 17 februari, 2016

Die handen, die handen , die handen in de lucht! Met pijn in ons hart nemen we straks weer afscheid van het wintersportseizoen, maar niet zonder een epic closing party! Je hebt natuurlijk closing party’s en CLOSING PARTY’S, want check hier de feesten die jij sowieso een keer meegepakt moet hebben:

4. Electric Mountain Festival

Bij zijn omdat: Sölden is al flink opgewarmd voordat de grote klapper begin april plaatsvindt, want het Electric Mountain Festival viert dit jaar elke maand al een goed feestje. Internationale dj’s laten hun beats de piste over galmen in dit picture perfect plaatje. Hotspot Giggijoch, is omgetoverd tot een open-air festivalterrein waar je het winterse decor gratis bij krijgt. Nog mooier nieuws: entree voor de closing party is ook gratis!

Waar: Sölden, Oostenrijk
Wanneer: 8 & 9 april 2016
Entree: Gratis met een geldige skipas
Meer info: www.electric-mountain-festival.com

Geen betere afsluiting van het winterseizoen in Solden met Electric Mountain festival

3. Top of the Mountain

Bij zijn omdat: Op het Top of the Mountain festival laten de allergrootste artiesten Ischgl op haar grondvesten schudden. Zo rockte vorige editie Robbie Williams de sneeuw van de bomen en Alicia Keys veroorzaakte een lawine aan applaus. En dat allemaal met een lekker lentezonnetje op je kop, een biertje in je hand en je ski’s aan de kant die de laatste afdaling erop hebben zitten. Wat een kans om die superster op The Idalp Stage te spotten.

Waar: Ischgl, Oostenrijk
Wanneer: 30 april 2016
Entree: Gratis met een geldige skipas
Meer info: www.ischgl.com/en/events/

De closing party van Ischgl: Top of the mountain festival

2. Snowbombing

Bij zijn omdat: Be prepared voor een wervelwind aan DJ-geweld, want op Snowbombing staat je heel wat te wachten. Zo hebben voorgaande jaren Dizzee Rascal, 2Manydjs, Adam Beyer en Carl Cox het podium beklommen en is het in 2016 de beurt aan The Prodigy, Andy C, Bastille, Jamie Jones, Sven Väth en many more om Mayrhofen volledig op z’n kop te zetten! Vergeet Ibiza want Snowbombing is de nieuwe shit. Cooler gaat het niet worden want op dit enorme festival party jij in The Arctic Disco de nacht weg in een iglo.

Waar: Mayrhofen, Oostenrijk
Wanneer: 4 t/m 9 april
Entree: Wristband only prijzen vanaf €250, ook losse tickets verkrijgbaar
Meer info: www.snowbombing.com

Een keer per jaar staat Mayrhofen volledig op z'n kop met Snowbombing

1. Dutchweek

Bij zijn omdat: Er is een closing week waar iedere Nederlanders minstens één keer in zijn leven bij moet zijn geweest: de Ducthweek in Val Thorens! Nederlandse wintersporters en partygangers reizen al jaren de eerste week van mei af naar het Franse feestdorp voor een geweldig feestje op grote hoogte. Tel daar een fantastisch uitzicht, los in de openlucht bij de 360-bar en dikke line-up , uiteraard met Neerlands trots op dj-gebied, bij op, en je hebt alle ingrediënten voor een knaller van een closing party bij elkaar gemixt.

Waar: Val Thorens, Frankrijk
Wanneer: 2 t/m 9 mei 2016
Entree: Passe-partout voor 360-bar van €39,50. Dit is exclusief entree voor Clubnights.
Meer info: www.dutchweek.nl

De closing party voor alle Nederlanders: Dutchweek in Val Thorens

Bijzijn is meemaken natuurlijk! Check Husk.nl en boek vast je reis en verblijf!

Photocredits: © Electric Mountain Festival, Top of the Mountain, Snowbombing & Dutchweek

Share

Reactie